Мистър България - Мирослай Йончев се завръща на модния подиум
Дата: 2013-12-15

Мирослав Йончев отново заминава за Италия, където ще поднови договора си със световната модна агенция Урбан, който го нареждаше в списъка на 10-те най-скъпо платени модели в Европа. Модната кариера на Миро бе прекъсната поради политическия скандал с бившия министър Цветан Цветанов.

Дни, преди да замине за Милано, Йончев получи поредното модно признание. На 15-тото юбилейно издание Менхънт България, организирано от Интерсаунд, на което присъстваха известни топ модели от конкурса като Мариан Кюрпанов, Али Алиев, Сава Цеков и др, на Миро бе присъден Приза за цялостна заслуга и популяризиране на българската мода по света.

Световният конкурс Менхънт Интернешънъл е най-големият мъжки моден конкурс, аналог на Мис Свят. Преди 6 години на конкурса, провеждащ се в Корея, Мирослав Йончев печели титлата Mодел с най-красива физика в света. Това е единствената модна титла на България от най-високо ниво в мъжката мода до сега.

Преди 4 години, той бе награден и от Българската асоциация на модните агенции за Модел представил най-добре България на световния подиум. Той бе поканен да дари световните си отличия на Националния исторически музей, с което стана първият човек от шоу бизнеса и четвъртият спортист, представен в музея.

Мирослав Йончев бе лице на международната кампания на ООН за борба с лимфома, лице на кампанията „Няма различие” на Движението на хората с увреждания в България, посланик на добра воля на Зелена община и други кампании, в национален и международен план. Кариерата му на световната сцена продължава вече над 16 години.

ОБЯВИ | ТЪРСЕНЕ | ПУБЛИКУВАНЕ | БОРСИ | ФОРУМ |
Туристически обяви | Новини | Мистър България - Мирослай Йончев се завръща на модния подиум
Българска туристическа борса е единно издание на БТК, БАТА, БААТ, БХРА