Вземете специален безплатен рекламен пакет в TVT
Дата: 2012-02-16

Телевизия Туризъм (TVT) предлага никална бизнес възможност на всички участници и посетители на международна туристическа борса Ваканция и СПА експо 2012, в София.

Това е специален безплатен рекламен пакет в телевизионния канал TVT, в рамките на един месец. Пакетът е предназначен за всички, работещи в сферата на туризма - туроператори и турагенции, хотелиери, ресторантьори и други туристически фирми и организации. За да го получите, е необходимо само да се регистрирате на щада на Телевизия Туризъм, в зала 1 на Ваканция и СПА експо, да подадете заявка и да знаете паролата за получаване, която е „Виж България!” - основният слоган на ТVT и www.see.bg.

29-тата поред туристическата борса тази година за пръв път се провежда в най-големия изложбен комплекс в София – Интер Експо Център, на бул. „Цариградско шосе” 147, от 16 до 18 февруари 2012 година.

Заповядайте на щанда на Телевизия Туризъм в Първа зала на Ваканция и СПА експо!

Очакват ви още изненади и забавления от TVT и туристическия портал www.see.bg.

Групата сурвакари от Батановци, която е победител от тазгодишния фестивал на маскарадните игри Сурва, в Перник, заедно с Телевизия Туризъм и www.see.bg ви осигуряват възможността да усетите тръпката да сте кукер, включително да се снимате като такъв.

Очаква ви конкурс за най-красива мартеничка. Както и подаръци от Националния видео каталог на туристическите обекти в България, подготвен от Телевизия Туризъм и www.see.bg.

Международната туристическа борсата се организира под патронажа на Министерство на икономиката ,енергетиката и туризма, в партньорство с БХРА, БАТА, БТК, АБТТА, Столична община и Съвета по туризъм в София. А Телевизия Туризъм и сайтът www.see.bg са официални медийни партньори на проявата.

Входът за всички посетители е свободен. За широката публика, освен редовният транспорт, ще бъдат осигурени допълнително автобуси от няколко пункта в София.

Телевизия Туризъм (TVT)
София 1000, п.к. 666 за Телевизия Туризъм
Мобилтел: 0 888 687 476
или набирайки директно 088 TOURISM или 0 TV TOURISM
поща: tvt@see.bg
сайт: www.see.bg
Профил на TVT във Фейсбук: http://www.facebook.com/televisiontourism

ОБЯВИ | ТЪРСЕНЕ | ПУБЛИКУВАНЕ | БОРСИ | ФОРУМ |
Туристически обяви | Туристически живот | Вземете специален безплатен рекламен пакет в TVT
Българска туристическа борса е единно издание на БТК, БАТА, БААТ, БХРА